Gilda Løftestol

🟧 Bestillingsvare, bestilles ved ordre. Ta kontakt for leveringstid.
Nettsiden din Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud.
Nettsiden din

Ved foresplørsel, vennligst skriv inn produktnavn eller art.nr i meldingsfeltet.

Ta gjerne kontakt via telefon.

GILDA er en elektrisk lenestol med to motorer, som forsterker de separate bevegelsene av helningen til ryggstøtten og hevingen av fotstøtten. Den har en tre- og metallstruktur mens polstringen er polyuretanskum med differensiert tetthet. De komfortable sidehodestøttene av Bergère-modellen kombinert med formen på ryggstøtten og finishen på polstringen tillater lengre hvileperioder, noe som gjør disse avslappende designlenestolene til den perfekte erstatningen for en hjemmeseng.

Muligheten for å trekke ut de komfortable sidehodestøttene, armlenene og sidestøttene gjør det mulig å enkelt flytte personen fra og til sengen, i tillegg til at det er lettere å sitte på lenestolen lenger.

Stolen er laget med teknisk, flekksikkert og vanntett stoff. Kommer som standard med en praktisk løftemekanisme på fire uavhengige hjul som betjenes av en pedalspak bak. Dette er et funksjonelt og praktisk system for å enkelt kunne transportere lenestolen til forskjellige rom.

Gilda Løftestol tilbyr en rekke funksjoner:

- Batterisett (valgfritt) - Dette tillater bruk av våre lenestoler, også der det ikke er stikkontakter. Batteriet garanterer en backup-levetid på 60 fulle sykluser i gjennomsnitt.

- Vibrasjonsmassasjesett (valgfritt) - Et avslappende og sirkulasjonsstimulerende massasjesett på lenestolen.

- Lenestoltrekk (valgfritt) - Matchende lenestoltrekk for å beskytte områder som er mer utsatt for slitasje.

-  Håndtak (valgfritt) - Stålhåndtaket gjør det lettere å flytte lenestolen.

Tilgjengelige farger: RØD, MØRKEGRÅ - Vennligst spesifiser ved bestilling.

Klikk her for mer informasjon.