IRiS+ iConvertor

🟧 Bestillingsvare, bestilles ved ordre. Ta kontakt for leveringstid.
Nettsiden din Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud.
Nettsiden din

Ved foresplørsel, vennligst skriv inn produktnavn eller art.nr i meldingsfeltet.

Ta gjerne kontakt via telefon.

IRiS+ iConvertor

IRiS+ iConvertor gjør det mulig for brukere å trådløst kontrollere ALLE IRiS-produktere med et nettbrett eller en smarttelefon. Koble din IRiS iConvertor til dine eksisterende IRiS-produkter, koble enheten til iConvertors egengenererte Wifi-nettverk, og last ned den GRATIS-appen: "Experia IRiS+ App - nå tilgjengelig på Android!

Med 12 forskjellige byttemoduser, hver med et bredt spekter av kontroll- og følsomhetsinnstillinger, er Experia IRiS-appen den mest avanserte kontrollbryteren på markedet.

Brukeren kan kontrollere rommet via lyd, berøring, rotasjon etc... avhengig av deres evner og ferdighetene du ønsker å utvikle, enten det er årsak og virkningsforståelse, vokalisering, finmotorisk kontroll, hånd til øye-koordinasjon, turtaking etc... Og i dagens samfunn hvor teknologi er så utbredt, er det å bruke en smarttelefon eller nettbrett i et sanserom en utrolig motiverende måte å utvikle verdifulle og nyttige livsferdigheter.

Fungerer på nettspenning transformert til lavspenning.

Sørg for at du har et IRiS-produkt å kontrollere med dette produktet *enheten er ikke inkludert. Du må også laste ned GRATIS-appen: "Experia IRiS+ App" på ditt eget Apple- eller Android -produkt.