Leopard rullator med RolloGuard bremsesystem og Softhjul (GRÅ)

🟧 Bestillingsvare, bestilles ved ordre. Ta kontakt for leveringstid.
Nettsiden din Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud.
Nettsiden din

Ved foresplørsel, vennligst skriv inn produktnavn eller art.nr i meldingsfeltet.

Ta gjerne kontakt via telefon.

RolloGuard Instant Fall Prevention leveres for Leopard-rullatorproduktlinjen. RolloGuard fallsikring bruker 'Transversor'-teknologien, som beskytter mot utilsiktet bevegelse og gjør mobiliteten tryggere - for et bedre og tryggere liv i bevegelse.

Lettvektsrullatoren Leopard har en aluminiumsramme i rødt, blått, grønt, antrasittgrå eller platinasølv. Rollatoren brettes enkelt sammen sideveis, og sammenfoldet tar den minimalt med plass og er dermed lett å transportere.

Rollatoren er som standard utstyrt med et ryggbelte som gir sikkerhet og støtte når setet brukes. Setet er laget av sterk, slitesterk nylon. Det er montert en handlepose foran, som er utstyrt med 2 håndtak, slik at den enkelt kan tas ut og bæres separat. De store hjulene gjør rullatoren god og stabil både for innendørs og utendørs bruk. Kjørehåndtakene kan enkelt justeres i høyden uten bruk av verktøy. Rollatoren er utstyrt med 2 låsbare bremser som bremser bakhjulene. En integrert fotpedal er montert på bakhjulene for å gjøre det lettere å kjøre over mindre hindringer.

  • Handleposen er utstyrt med 2 håndtak
  • 2 låsbare bremser med parkeringsfunksjon
  • Testet og godkjent for en brukervekt på opptil 150 kg.

Varenummer: MO-312U33