Skip to content
KUNNSKAP
 

Lær mer om produktene vi tilbyr

Protac A/S har stort fokus på forsking - Les mer om hva forskningen viser nedenfor

Forskning - Protac

"Protacs kjerneverdier er profesjonalitet, utvikling og forskning. Derfor prioriterer vi å dokumentere effekten av produktene våre, og på det faglig underbygge de mange positive tilbakemeldingene og casene som vi har fått fra brukere og behandlere opp gjennom årene".

Design uten navn (1)
Calm.Junior.NAV4

Kulenes virkning

Alle Protacs produkter inneholder luftfylte kuler som med dypt, dynamisk og sansestimulerende trykk, stimulerer muskel-leddsansen og følesansen, og virker beroligende på sansesystemet vårt.

Alle produktene er utviklet som hjelpemidler som kan hjelpe på de varige konsekvensene av nedsatt funksjonsevne.

Hygiene i fokus

Å kunne opprettholde et høyt hygienenivå på en brukervennlig måte er en viktig del av Protac sine hjelpemidler.

Derfor kan alle protac´s produkter vaskes og desinfiseres – og i de aller fleste vanlige vaskemaskiner (les mer under Vask og vedlikehold under de enkelte produktene).

Design uten navn (2) (1)
Design uten navn (3) (1)

Hjelpemidler i psykiatrien

Psykiatriske pasienter har oftere enn andre sanseforstyrrelser, noe som kan påvirke livskvaliteten og føre til økt sensitivitet.

En sanseforstyrrelse gjør det vanskelig for hjernen å bearbeide og sortere gjennom alle sanseinntrykkene, og kan komplisere den psykiske tilstanden og føre til angst.

PROTAC MYFIT® Hjelper elever til økt konsentrasjon

Dansk PhD-prosjekt fastslår:

Protac MyFit® hjelper elevene til å øke konsentrasjonen og føle seg mer komfortable

Design uten navn (4) (1)
Uten navn (1465 x 902 px) (1)

Derfor er dyp søvn viktig

Forskere blir stadig mer bevisste på søvn og hvor viktig det er for vår mentale så vel som fysiske helse og utvikling. Det er viktig at vi sover godt og dypt.

Søvn fungerer som en dusj for hjernen, hvor det foregår en rekke fysiologiske prosesser i kroppen, som har innvirkning på vår helse og psyke.

Vårt mål er å sette begrensninger for begrensingene. Når vi velger ut en produktserie har vi alltid fokus på verdighet, kvalitet og brukervennlighet, og slik vil det   alltid være hos oss.